Kiinteistönhoitoa kouvolalaisittain

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Palvelun nopeus ja ystävällisyys ovat meille asiakkuuden lähtökohdat. Meillä puhelimeen vastaa oma henkilömme Kouvolassa, on kyse sitten asiakaspalvelusta tai päivystyssoitosta. Toimimme tiiviillä alueella ja teemme vain sen määrän palvelusopimuksia, minkä pystymme täyttämään.

Kiinteistöhuolto

Tätä kiinteistöä hoitaa ja siivoaa Kouvolan Talohuolto. Tuon tarran taakse sisältyy kosolti kouvolalaista kiinteistöalan osaamista ja tinkimätöntä työn laatua. Nurmikot on ajettu, lumet aurattu, pihat hoidettu, rännit putsattu sekä porraskäytävät ja yleiset tilat siivottu.

Lue lisää

Siivouspalvelut

Millainen kiinteistö kiinnostaa asunnon ostajia ja vuokraajia? Kun astuu hyvin hoidetulta piha-alueelta siistiin porraskäytävään, on positiivinen ensivaikutelma taattu.

Lue lisää

Ulkoalueiden hoito

Ulkoalueiden siisteys on olennainen osa asumisviihtyvyyttä, siisti piha toivottaa omat ja vieraat tervetulleeksi.

Lue lisää

Energian säästö

Ammattilaisemme varmistavat kiinteistöjen energiatehokkuuden suunnitelmallisella työllä ja jatkuvalla ennakoinnilla.

Lue lisää

Päivystys

Noin 100 kertaa vuodessa puhelin soi: huollossamme olevaan taloon pitäisi päästä, mutta avainta ei löydy. Tulee soitto mihin aikaan tahansa, tulemme apuun ja avaamme ulko- ja huoneiston oven.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot