Sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu kannattaa tehdä vuosittain

Etusivu » Palvelut » Sadevesikaivojen puhdistukset

Sadevesikaivojen puhdistukset ja pesut Kouvolassa, Kuusankoskella, Korialla, Valkealassa ja lähiympäristössä

Jotta sadevesijärjestelmä toimisi kuten pitääkin, sadevesikaivot olisi hyvä puhdistaa ja pestä säännöllisesti. Vuosittaista puhdistusta ei kannata jättää väliin. Pitkiä aikoja tyhjentämättä olleen kaivon tyhjentämiseen kuluu huomattavasti enemmän aikaa ja tukkeutunut viemäri saattaa aiheuttaa vahinkoa kiinteistölle. Kiinteistön omistaja on vastuussa siitä, että oman kiinteistön viemärit ovat toimintakunnossa. 

Tilaa sadevesikaivojen puhdistus asiakaspalvelustamme sähköpostilla asiakaspalvelu@kouvolantalohuolto.fi tai soittamalle meille puh. 040 055 1862.

Paras ajankohta tyhjennykselle ja pesulle

Mikä on paras ajankohta tilata sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu? Sadevesikaivot olisi hyvä pestä ennen, kuin syksyn kovimmat sateet saapuvat. Suosittelemme, että sadevesikaivot tyhjennetään keväällä tai kesällä heti katujen lakaisemisen jälkeen. 

Tukkeutuneet sadevesikaivot

Kerrostalojen sadevesikaivossa on aina ns. sakkapesä, johon varastoituu tietty määrä hiekoitushiekkaa ja muuta veden kaivoon kuljettamaa jätettä. Kun sakkapesä täyttyy, huuhtoutuu hiekka ja muu aines viemäreihin. Jos hiekkaa ja savea ym. jätettä ei pestä viemäreistä pois, syntyy tukoksia, jotka jäätyvät viemäreihin talvella. Kun kaivo jäätyy, vesi ei pääse poistojärjestelmästä läpi vaan menee sinne, minne helpoiten pääsee. Näin pihaan saattaa syntyä lammikoita tai pahimmillaan vesi ohjautuu rakenteisiin aiheuttauen kosteusvauroita. 

 

Viemärihuolto

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot