Pidä väestönsuoja toimintakunnossa

Etusivu » Palvelut » Väestönsuojien tiiveyskokeet

Väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet

Koska taloyhtiösi väestönsuoja on viimeksi tarkastettu? Väestönsuojan huolto on suositeltu tehtäväksi vuosittain. Tyypillisin korjattava asia väestönsuojissa on ajan saatossa hapertuneet tiivisteet esim. ovissa tai hätäpoistumisluukuissa. Taloyhtiöiden väestönsuojien toimintakunto (varusteiden tarkastus ja koekäyttö) tarkistetaan vuoden välein huollon toimesta vain, mikäli se kuuluu huoltosopimukseen. Vastuu rakennuksen väestönsuojien käyttövalmiudesta sekä tilojen ja laitteiden kunnosta on taloyhtiön hallituksella. 

Voit tilata väestönsuojan huollon ja tiiveyskokeen asiakaspalvelustamme sähköpostilla asiakaspalvelu@kouvolantalohuolto.fi tai soittamalla meille puh. 040 055 1862

Tiiveyskokeet

Tiiveyskokeiden tekeminen on luvanvaraista työtä. Väestönsuojien tiiveys pitää lain mukaan tarkastaa kerran kymmenessä vuodessa. Väestönsuojien tiiveys saadaan aikaan suojassa sijaitsevalla ylipainepuhaltimella. Ylipaine estää kaasujen ja säteilyn pääsyn väestönsuojaan sisään. 

Joditabletit

Joditabletteja ei toimiteta taloyhtiöihin ilman erillistä tilausta. Huomaathan, että niiden saatavuudessa saattaa toisinaan olla viivettä. Voit tilata joditabletit asiakaspalvelustamme joko sähköpostitse tai soittamalla puh. 040 055 1862.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot