Turvallisuuspalvelut

Etusivu » Palvelut » Väestönsuojien tiiveyskokeet

Väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet

Koska taloyhtiösi väestönsuoja on viimeksi tarkastettu? Väestönsuojan huolto on suositeltu tehtäväksi vuosittain. Tyypillisin korjattava asia väestönsuojissa on ajan saatossa hapertuneet tiivisteet esim. ovissa tai hätäpoistumisluukuissa. Taloyhtiöiden väestönsuojien toimintakunto (varusteiden tarkastus ja koekäyttö) tarkistetaan vuoden välein huollon toimesta vain, mikäli se kuuluu huoltosopimukseen. Vastuu rakennuksen väestönsuojien käyttövalmiudesta sekä tilojen ja laitteiden kunnosta on taloyhtiön hallituksella. 

Väestönsuojan tiiveyskokeiden tekeminen on luvanvaraista työtä ja tiiveys pitää lain mukaan tarkastaa kerran kymmenessä vuodessa. Väestönsuojien tiiveys saadaan aikaan suojassa sijaitsevalla ylipainepuhaltimella. Ylipaine estää kaasujen ja säteilyn pääsyn väestönsuojaan sisään. 

Huom. Joditabletteja ei toimiteta taloyhtiöihin ilman erillistä tilausta. Niiden saatavuudessa saattaa toisinaan olla viivettä. Voit tilata joditabletit asiakaspalvelustamme.

Voit tilata väestönsuojan huollon ja tiiveyskokeen asiakaspalvelustamme sähköpostilla asiakaspalvelu@kouvolantalohuolto.fi tai soittamalla meille puh. 040 055 1862

Palosammuttimien ja pikapalopostien huollot

Tarjoamme palosammuttimien ja pikapalopostien huollot ja painekokeet. Suosituksena on, että kuivissa sisätiloissa säilytetyt käsisammuttimet tarkistetaan kahden vuoden välein. Sammuttimet, jotka altistuvat kosteudelle, tärinälle tai lämpötilojen vaihtelulle olisi hyvä tarkistuttaa vuoden välein.

Pikapaloposti on käsisammuttimen ohella kiinteistön tärkein alkusammutusväline. Tarjoamme myös niiden huollot ja painekokeet. MIkäli pikapaloposti huolletaan säännöllisesti, sen käyttöikä on pitkä. Pikapalopostit tulisi testata ja huoltaa vuosittain, joka 5. vuosi letkuille pitää tehdä painekoe. Sammutinhuollot ja pikapalopostien painekokeet toteutetaan yhteistyökumppanimme Kotkan Paloturvan kanssa.

Turvallisuuspalvelut

Tarjoamme kiinteistön turvallisuuteen liittyviä palveluita, kuten savunpoistoluukkujen tarkastuksia, väestönsuojien tiiveyskokeita ja huoltoja sekä toimitamme tilauksesta kiinteistöön liittyviä opasteita ja kerrosnumerointeja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot