Pettämätön ensivaikutelma

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Siivouspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille

Me pidämme paikat siisteinä niin taloyhtiöissä kuin yrityksissäkin

Millainen kiinteistö kiinnostaa asunnon ostajia ja vuokraajia? Tilojen siisteys antaa erinomaisen ensivaikutelman. Siistit, puhtaat tilat ovat viihtyisät, lisäävät turvallisuutta ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Palvelukokonaisuutemme kattaa taloyhtiöiden, liiketilojen ja teollisuuskohteiden siivouspalvelut. Puhtaat porraskäytävät ja yhteiset yleiset tilat lisäävät asukasviihtyvyyttä taloyhtiössä ja siistit työ- ja toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Pintojen säännöllinen puhtaanapito takaa pintamateriaaleille pidemmän elinkaaren, pitää sisäilman puhtaampana ja vaikuttaa myös työturvallisuuteen.

 

Koko kiinteistö saman laadukkaan palvelun parissa

Yrityksemme peruspalveluihin kuuluu kerrostalojen rappukäytävien siivous, perus- ja ylläpitosiivoukset. Me siivoamme asuinkiinteistöjen yleiset sauna- ja pesutilat, pesemme ikkunat, portaat, käytävät ja muut yhteiset tilat sekä levitämme lattiaan vahaa päälle. Kun huoltosopimuksen palvelukuvaukseen sisällyttää siivouksen, on koko kiinteistö saman laadukkaan palvelun parissa.

Siivoojillamme on käytössään nykyaikaiset työvälineet. Käytämme työssämme moderneja, hiljaisia laitteita ja ympäristöystävällisiä puhdistus- ja suoja-aineita. Huolehdimme puhtaudesta noudattaen aseptista työjärjestystä, joka ehkäisee haitallisten mikrobien leviämistä. Pyrimme poistamaan lian ja epäpuhtaudet niiden levittämisen sijaan ja kannamme vastuun puhtaista työvälineistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot