Pihalla kelpaa tepastella

Etusivu » Palvelut » Ulkoalueiden hoito

Siistit ulkoalueet

Ulkoalueiden siisteys on olennainen osa asumisviihtyvyyttä, siisti piha toivottaa omat ja vieraat tervetulleeksi. Säännölliset roskakierrokset sovittaessa useamman kerran viikossa ja sesonkiluontoinen lehtien poispuhallus ovat lähtökohta siisteydelle. Pidämme rännit, syöksytorvet ja sadevesikaivot puhtaana, jotta vesi kulkee haluttua reittiä. Puhdistamme sadevesijärjestelmän tarvittavan monta kertaa vuoden aikana. Liputuksen hoidamme vakiintuneina liputuspäivinä, tilauksesta muulloinkin.

Aina kunnossa, siinä lyhyesti mottomme ulkoalueiden hoitamiseen

Me emme leikkaa nurmikkoa kalenteri tai metrimitta kourassa, vaan siinä rytmissä, että piha on aina siisti. Leikkaajamme tuntevat pihat ja osaavat rytmittää työnsä jokaiseen nurmeen sopivaksi. Jos haluaa meidät usein kylään, kannattaa pyytää meitä lannoittamaan nurmialueet.

Kiinteistön lumityöt

Töihin, kouluun ja päivän muihin askareisiin on mukavampi lähteä, kun reitti on auki. Me auraamme pääväylät ja parkkipaikat aamuksi kuntoon konetyönä ja viimeistelemme sateen tauottua käsityönä loput, muun muassa tuuletusparvekkeet. Jos lumikasat nousevat korkeuksiin, kuskaamme sitä välillä kauemmas pois.

Milloin tulemme töihin, siitä voi sopia sentilleen palvelukuvauksessa. Näinä eurotalvina syntyy vaurioita, ne korjaamme heti keväällä. Hiekkaa levitämme tarpeen mukaan koneella ja käsin liukastumisia ehkäisemään. Keväällä harjaamme hiekat pois ja kierrätämme hiekan sopivaan jatkokäyttöön.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot